Aleyna_ 8 aylık bebeğim var anne sütü emiyor bide biz ne yiyosak onu yiyo oruç tutuyorum sütüm azalır mı azalırsa nasıl anlarım ??? Sizlerin azaldı mı tutuyor musunuz
Lale04 Aleyna_ benim bebeğim de 9 aylık . Ben tutuyorum bir de sizinde bebeğiniz zaten ek gıda döneminde olduğu için rahatlıkla tutabilirsiniz aç kalmaz yani☺️
Limonlusu Aleyna_ 2 gün 3 gün tutup 1 gün ara veriyorum. 3.günden sonra baya azalıyor çünkü. Yutkunma sayısından anlarsınız aslında iftar saatine yakın boş çekiyor benim oğlum.
Cicek_Gokce46 Aleyna_ bebeğim yarın tam 3 aylık olacak ve ben tutuyorum orucumu çok şükür Rabbim onun rızkını veriyor emin olun emziriyorum ayrıca
Rubab_Mommy Aleyna_ 7 ay 16 gunluk ben tutuyorum.Iftardan sonra goguslerim dolu dolu oluyo cok şukur.Bi azalma gormedim.Sahurdada yiyorum zaten.Hem emdikce su uretimi artiyo
Eylusunannesiii Aleyna_ 3 bucuk aylik bebegim var tutuyorum Rabbim rızkını veriyor ve tek gogus emziriyorum ☺️
Ylcmelis Aleyna_ benimki 4 buçuk aylık sürekli emdiği için tutmuyorum çok tutmak istedim kızım için tutmuyorum ek gıdaya başlaynca bende tutcam kaza olarak
Elay30 Aleyna_ 3 aylık bebeğim var tutmuyorum sütüm azalır diye. Öyle bi korkunuz varsa tutmayın bence.
Kk41 Aleyna_ İlk 5 gün tutmadım. Sonra denemek için tuttum.Tutuyorum. Sütüm azalmadı. 5 ay 25 günlük bebeğim.Ek gıda da almıyor daha
TalentedMom Aleyna_ ben oğlum 4 aylıkkken tutmuştum sonra oğlum memeyi reddetti sütüm azaldı çok araştırmıştım sütte azalma olmaz diye doktorların yazdığı makaleleri okumuştum ne yazıkki azaldı
Gsyasmin1905 Normalde yemediğim zamanlar süt olmuyordu ama orucun hikmetinden sanırım Allah veriyor rızkını azalmadı çok şükür. Bebeğim 5.5 aylık sadece çok yorgun düştüğüm zmanlar ev yoğurdu veriyorum