Tgbabrn Kızlar aile hekiminin verdiğini mi kullanıyorsunuz farklı mı sağlık ocağından verilenin herhangi bir yan etkisi varmı acaba
yiyidom Tgbabrn ferrum hausman ford kullanıyorum. Hem tadı çok güzel hemde bebeklerin dişleri çıkarken dişte leke yapmayan tek kan damlası buymuş mümessil arkadaşlar öyle demişti fiyatı da çok uygun reçetesiz 17,5 TL ye almıştım
Tgbabrn Omom Karabiber57 bende iyi şeyler duymamıştım sanki bi soraym dedim bide ocean mı ne var sanırım onuda çok duydum iyi diye . Kendi çocuk doktoruma bir danışayım
aay1 @Tgbabrn kabız yapıyor sağlık ocağının verdiği bebeğim 8 gün kakasını yapamadı doktorumuz ocean a geçirdi hemen yaptı şimdi 2-3 günde bir yapıyor
yiyidom Prenses-annesi- hiçbir şey yapmadı doğduğundan beri kullanıyorum sağlık ocağının verdiği içime sinmedi kokusu tadı çok güzel kabızlık hiç yapmadı şükür 6 aylık bebeğim
yiyidom sehererenn doğduğundan beri dediğim 3 buçuk ay yani 😅 bizimkinin rengi çok beyazdı kansızlık fazla olabilir dediler erken başladık 15 gün ne alakaysa 🤷🏻♀️