Anne2782818 Merhaba kızlar merak ettiğim bişey var yargılamayın lütfen bilmedıgım için soruyorum bu arı mama varmış veriyomusunuz veya verilirmi hangi ayda verilir zararlımı
Melikederinakinnn Anne2782818 6 ay ve uzeri canm ari mama pirinc unu oluyor muhallebi olarak verilebilir yada kasik mamasi gece yatmadan
2kezanneoldu Anne2782818 verebilirsiniz ama fazlası kabız yapar ve çok susatır bol bol su verin eczanede satılan bebek bisküvisi var onu sütle ıslatırdım hafif sulu olcak içine yumurtayi parcalayip koyardım öyle mama yapardım bide keçi sütlü biskuvi var… arı mamayı ben bile yerdim çok güzel 😂😂😂
yiyidom Anne2782818 ben veriyorum 6aylık çok seviyor normalde 1 çay bardağı suyu bir yemek kaşığı tarifte ben 1 buçuk kaşık koyuyorum 1 koyunca çok sıvı süt gibi oluyor biberonda sevmiyor 1 buçuk kaşık koyunca muhallebi gibi oluyor kaşıkla veriyorum severek yiyor 😍
Papatyass Anne2782818 içinde şeker olduğu için ben vermekten vazgeçtim almıştım ama kaldı. onun yerine tam pirinç unu alın daha sağlıklı
Alparslan_123 Bugün bende başladım beğendi bir buçuk çay bardağı suya tepeleme bir yemek kaşığı koyuyorum eğer koyu olursa biraz daha su ekleyebiliriz bence😊