Hilokiiii Kızım 8 ay 28 günlük koltuğa tutunup kendi kendine kalkıyor adımlar atıyor acaba bu şekilde yaptıktan sonra ne kadar sürede yürür sizin bebekler ne kadar sürede yürüdü gözlemlerinizi paylaşır misiniz 😊🌸
Mom070 Hilokiiii 7. Ayda başladı dediklerinizi yapmaya 10. Ayda yürüdü. Sıralamaya başlarsa çok sürmez yürümesi diye düşünüyorum.
Zelisblt Hilokiiii kızım bu hareketleri yaptıktan 1 ay sonra yürüdü, sanırım 10 aylık felndı yürüdüğünde :)
Mom088 Hilokiiii valla kızım 6.5 aylık olduğundan beri tutunup kalkıyor o şekilde yürüyor 9 aya 1 hafta kala kendi başına birkaç adım attı şuan 9.5 aylık desteksiz 7 8 adım atıp dengeyi kaybediyor bekliyorum bende
Hilokiiii Mom070 emeklemeyle aynı anda yapmaya başladı bunları yeni emekliyor ve kalkıyor inşallah kısa sürede yürüdüğünü de görürüm 🥰🥳
1Dost Hilokiiii hic belli olmuyor ki Canım ya mesela kızım durdu durdu 11 aylık emekledi 12 aylık yürüdü
GoGirl Hilokiiii cesaretine bagli oglumda oyle basladi 10 aylikken yurudu.yurume arkadasinim faydasi oldu bence
curly_mom Hilokiiii bzizm ki 8 aylıkken ayaklandı 12 aylık şuan ama yürüme yok 🤷🏻♀️ İyi emekleyen bebekler yürümeye ihtiyaç duymadığından geç yürürlermiş 🥱 😬
3children1mom Hilokiiii Benim büyük kızım 18aylıktı Ortanca kızım 21 aylıktı 🥴 Her bebeğin gelişimi farklı kimi 10 aylık iken bile yürüyor ☺️
Arifeeee Hilokiiii benim oğlumda o aylarda tutunup yürümeye başladı. Kendi başına 11.5 aylık gibi yurudu