nilimmm Tecrübeli anneler: 7 aylık bebeklerinize öğünlerde neler veriyorsunuz? Acaba az mi veriyorum çok mu deneyimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. 🙏😌
bhrcpt nilimmm Ben herşeyi veriyorum valla. Kendimize yemek yaparken tuzsuz yapıyorum eğer salçalı yaptıysam yemeğin suyunu süzüyorum mesela bugün taze fasulye kemikli et vardı içinde yanına pilav ve yoğurt verdim akşam. Sabahta avokado peynir muz salatalık verdim kahvaltıda. Çeçil peyniri alıyorum eline veriyorum onu kendi yiyor. Domates denedik onuda yiyor alerji yapmadı
kumdurder nilimmm benimde 7 aylık kızım herşeyi yiyor herşeyi küçük çay tabağı veriyor akşam uyumadan önce hep çorba veririrm uyur sabaha kadr
nilimmm kumdurder bekleyelim. Bazı günler kuzum kusuyor bazı günler de özellikle geceleri açlıktan uyumuyor. O yüzden çözemedim bu ek gıdayı. 🙈 zaten yedikleri 3 kaşığı geçmiyor açıkçası. Heveslenip her gün değişik şeyler yapıyorum koca bir tencere. Ama onun yediyi kuş yemi kadar 🤪😅
nilimmm bhrcpt MaşaAllah diyelim. Kahvaltıyı bir türlü sevdiremedim. Çorba içmeyi seviyor ama taneli verince öğürüyor. Mesela pilavı direk verince çıkarıyor ama yoğurt çorbasına koyunca yiyor. Biraz katı beslenmeye alıştırmalıyım sanırım. Yazdıklarınızdan yola çıkarsam ☺️
kumdurder bhrcpt benim kısımda valla ne yersem onu yer sız avakado nasıl versiyonsunuz mesala.hergun kahvaltıda nenyer
bhrcpt nilimmm Evet katı yemeye sanırım salatalık sayesinde alıştı benimki kemire kemire ağzında parçacıkları çevirmeyi öğrendi eline vermek çok önemli her kahvaltıda eline tutuşturuyorum 6. Aydan beri
kumdurder Evlatkokusuuy ben 3 kız büyüktüm hayata saat zamanla doyurmadım aciktiginda mesla çorba verdiysen 1 sata sonrası hep emzirdim gece zate uyanırsa emzirirm
Gamzeahmetzeynep 7 aylık bebekler katı şeyler yer mi ben hiç vermiyorum yA , bende veriyim . Sabahları bir yumurta sarısı üçgen peynirin yarısı , yoğurt pekmez yer , ikindide de çorba yoğurt başka ek gıda vermiyorum ben
nilimmm Gamzeahmetzeynep bende aynen böyle yapıyorum. Katı gıda vermekten korkuyorum tek verdiğim muz. 🙈şimdi geç mi kaldım diye düşündüm.