Bikuzuannesi Hoşgeldin öfke nöbeti hoşgeldin iştahsızlık hoşgeldin tutturmalar hoşgeldin benmerkezci tavırlar Allah aşkına hep böylemi gidecek hepsini geçtim ama bu istahsziligi beni surunduruyor resmn sevdiği yiyecekleri bile yemiyor artk ya😔
damlahira Bikuzuannesi Hepsi kızımda da var bide üzerine geç saatlerde uyuma eklendi saatleri birbirine girdi resmen
1-Prensesannesi Bikuzuannesi fazlasıyla var ağlama krizleri kusmalar sürekli delirmeler ayy kafayı yiyeceğiz
Sakinee Bikuzuannesi 18aylıkken başladı 25aylık olduk tam zirvedeyken bu süreçte memeden ayrıldı emziği bıraktı kardeşi doğdu ve bezden kurtuldu madem çekiyorum hepsi birden olsun bitsin dedim kendi kendime ama tam tersine ona kendini yetişkin gibi hissettirmeye başladı bunlardan kurtulmak böyle durumlar varsa sizde de tavsiye ederim sabır istiyor ama çok daha bireyselleşiyor ve biraz daha sakinleşiyor bizler gibi olduğu için
Balarim0319 damlahira Yaa benim kızımında 19 ayı bitecek aynı inat sinir iştahsızlık son 3-4 gündür geç uyuma sürekli uyanma ve daha çok memeye düştü cıvdırıcammm 🥲🥲🥲🥲🥲 yokmu çözümü😭😭😅
Bikuzuannesi Sakinee Ben Allah’tan 18 aylıkken biraktirdom memeyi özel durum olduğu için tuvalet eğitimi konusunda ccok korkuyorum ya bide daha oda hazır değil gbi sanki🙄
Busra2961 Bikuzuannesi amaaan 3 yaşına giricek nerdeyse hiç bitmiyor bu sendromlar yok atak haftası yok yaş sendromları onlar bitti derken ergenlik gelcek bidee ooooo bitmez bunlar 😄😄😄
Bikuzuannesi Busra2961 VAllahi ya analarımız verirmiş elimize salçalı şekerli ekmek bütün gece n sokaktaydik bu zamane. Çocukları işte☺️
Purposeless Bikuzuannesi İnatlaşmamaya sakinliğinizi korumaya çalışın ve mutlaka sınırlarınızı koruyun zor ama imkansız değil 😁 Herşeyi tatlı tatlı konuşarak halledin (işe yarıyor gibi bu yöntem ) Son olarak Allah yardımcımız olsun. 27 aylıktan selamlar 😃
Busra2961 Bikuzuannesi 21 aylıkken bırakmak zorunda kaldım emzirmeyi çünkü 5 aylık hamileydim aynı anda tuvaletede alıştırdım halıların üstünden çooook kaka temizledim ama fazla sürmedi kimi çocukta ilk tuvalet eğitimi verilirken kabız oluyormuş 😄😄😄
GramPozitifBakteri Bikuzuannesi Bir hafta sonra 19 aylık olucak.İnatlaşmalar felakettt bazen zor tutuyorum bıraksam kafasını gözünü dağıtıcak.Bazen tepkisiz kalıp izliyorum bazen dikkat dağıtıyorum bazen bağırcak gibi oluyorum sonra orda duruyorum 😃 ay hepsine yetiyor..Sanırım bu yolun yolcusu olmuşuz artık
mayko1 Bikuzuannesi Bende de küçük bir ergen var 🤷🏼♀️ 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşıyoruz bana vuruyor babasına vuruyor oyuncaklarına vuruyor güzelce anlatıyoruz hayır dediğimiz an başlıyor ağlamaya uyumak asla istemiyor geçen akşam sabaha karşı 4 te uyudu normalde 10 da yatardı her dediği olsun istiyor bir an önce biter umarım