mavisimmm20 Böyle bişey gerçekten olabilir mi daha önce burda duymuştum. Dikkat edince farkettim. Her dolunay olduğunda bebeğim uyumakta zorluk çekiyor uykusu olmasına rağmen direniyor sizlerdede oluyor mu ?
Ballokumu mavisimmm20 ben hayretler içerisindeyim. Dolunayda ben asla uyuyamam bi kaç gün. Dün bebeğim hayatında ilk kez gece sadece 2 kez uyandı, mışıl mışıl uyudu. Bu kez de ben uyuyamadım. Tam delirmelik durum
TospikOglusum mavisimmm20 Evettttt dolunay çoğunlukla bebekleri etkiler ama etkilenmeyen bebeklerde var canm🙄benim.oglusumda çok fazla etkilenir ki bu durum bilimsel.olarakta kanıtlanmış👍🤗
Hunili Mom064 pembe dolunay var İstanbul’a en yakın konumdaymış haberlerde duydum bu bilgiyi. Her dolunayda kurt bebeğe dönüşen oğluma pembiş dolunay etki etmedi şükür ki 🙏🏻
Ozelanneozelbebe Bugün anam ağladı resmen uyumadı o sabah bu akşam 1 kere uyudu sabrım tükendi başıma ağrılar girdi resmen 😫😫
Dk16 mavisimmm20 AA benim kızım 2 gecedir derin uykusundan o yüzden mi kalkıyor acaba? Normalde sabaha kadar hiç kalkmaz 🤯
Masalikoo 11 aydır uyumayan kızımda 2 gündür uyuyor🥲Sabaha kadar 8-9 defa uyanan ben sadece 2 kez uyandım dün gece 🤪
Hunili mavisimmm20 bebeklerin vücudundaki su oranı yetişkinlerden daha fazlaymış, bu dolunay olaylarında gel git oluyor sular yükselip çekiliyor ya bebişlerde o yüzden etkileniyorlarmış. Nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama açıklama böyleydi.
goker05 mavisimmm20 benimki 6-7 ye kadar uyurdu iki gecedir iki kere uyanıyor ve sürekli ses çıkarıyor ondan mı acaba bilmiyordum şuan uyutmaya çalışıyorum hatta ağlıyor durmadan
alinsmom1 mavisimmm20 2 gündür gündüz ve gece sürekli uyanıyor son zamanlarda gündüz her uyduğunda 1 saat uyuyordu dolunay sağolsun 10 dakikaya düştü . Hep acaba inanmasam bu kadar etkilenmez mi diye düşünüyorum 😂 ama anam ağladı yani niyetliyken özellikle