Ysmnar Kızlarrr telsiz kullAnıyormusunuz acilen telsiz önerilerinize ihtiyacım var kızımın yattığı oda çok uzakta kalıyor saat 9 dan sonra hiçbirşey yapamaz oldum
Babyboyy2019 Ysmnar e bebekte satılanlar var ben onlardan kullanıyorum gayet uygun fiyatlı ve çok guzel
Eylusunannesiii Ysmnar ben xioami kamera kullaniyorum cok memnunum ve suanda trendyolda indirimde ona bi bak istersen hem ses hem goruntu ☺️
Gulbasar Ysmnar alıcaksan weewell al telsiz ben kameralı almadım normal 9 aylık bebeğim halende kullanıyorum vede memnunum öneririm sizede
Ysmnar Ogulcan aslında bende kamera düşündüm ama hep başında wıfı olacak çocuğun ondan dolayı emin olamadım açıkçası
Ysmnar Eylusunannesiii şuanda 194 tl olanmı canım 🙈🥰gece görüşü nasıl acaba birde ses 5 sn sonra geliyor falan demişler
ballicorek_ahmet Ysmnar weewell kullaniyorum cok memnunum surekli yaninda oldugum icin kamerali almadim.
Ysmnar ballicorek_ahmet bizim yatak odasıyla mutfak ve oturma odası arası çok uzun eşimle kızım doğduğundan beri hiç oturamadık akşamları inş çözüm bulucaz resekkür ederüö
MAmother @Ysmnar e bebekten vtech almıştım, ses kalitesi, çekmesi falan çok iyi çok memnunum. Ayrıca da çok uygundu 189 liraya almıştım.
Eylusunannesiii Ysmnar https://ty.gl/y56sqiyj bu canimm bizim aldığımız ses aynen 2-3 saniye oynuyor o sorun değil gece gorusude harika algisi cok güçlü kizim en ufak bi kolunu oynatsa odaya biri girip golgesi gecse bildirim geliyor anında ben cok memnunum telsizde sadece ses var ama kamera da atiyorum yuz ustu yatti ya da ne biliyim bsey oldu Allah korusun acip bakiyorum telefonumdan sürekli