BalPrensesAnnesi Kızlar Möllers balık yağı kullanıyoruz. Bugün fark ettim ki açıldıktan sonra 3 ay içinde tüketiniz diyor. 3 aydan fazla oldu alalı, kullandım öyle şişenin yarısı da duruyo. Napim atayım mı siz nasıl veriyorsunuz bitene kadar kullanıyo musunuz?
Mom070 BalPrensesAnnesi Canım bende kullanıyorum balık yağı açıkçası tarihine bakmadım ama bu tür şeyler uzun zaman kullanılmıyor yani alayım bitene kadar kullanayım olmuyor.
Alyazeynep BalPrensesAnnesi evet ömrü 3 ay oluyormus. Şişe bitmiyormuş 3 ay sonrasında zaten yani vermemek daha doğru olur 10 gun oldu bende başlayalı
Giizz BalPrensesAnnesi aynen öyle yazıyor ama biz kullanıyoruz valla dolapta duruyor nede olsa tadında kokusundada bir değişiklik yok atamadım ya koca şişe dolu az parada değil 😅
3children1mom BalPrensesAnnesi Ben 3 ay dolunca kalmışsa atıyorum sonuçta bebeğimiz söz konusu ☺️ Mollers ben iki kızıma da kullanıyorum bayağı büyük bitmesini beklemeyin
Cihangiraylin Giizz aynen az parada değil hafta da 3 kez veriyorum ama yarılanmadı bile. Yani tekrarlamak için yarıya inince atıyoruz sürüme gel:)
BalPrensesAnnesi Giizz evet pahalı gerçekten de bi de şişenin yarısı duruyo ben de atmadım bi size sorayım dedim 😅 ama kullanılmıyormuş sanırım.
AliEmir1103 BalPrensesAnnesi bizde kullanıyoruz 4 ay olucak.. 3. Ayda doktorumuza danışmıştım 6 aydan fazla kullanabilirsiniz bilerek öyle yazıyorlar satmak için demişti. Mümkün değil şişeyi bitirmek ama 6 ay dolduktan sonra atarsınız demişti. Siz de doktorunuza danışın isterseniz
3children1mom BalPrensesAnnesi Ocean markanın şişeleri daha küçük ay da bir mi ne bitiyor ondan alın isterseniz
Batimoms BalPrensesAnnesi 2 kere aldım ikisi de yarıya gelmeden süresi doldu için acıya acıya döktüm. Ya 3 ay omur vermişler o sise 3 ayda biyer mi yazık günah. Ben de geçen gün ocean aldım artik
BalPrensesAnnesi Batimoms bende yarın Ocean alıcam canım möllers iyi ama gerçekten bitmiyo insanın içi acıyo atarken. Bir de pahalı 🤦🏻♀️