Sonsuzmutluluk nehirim_ ihtiyaç sahibiyse verilir sanırım ama tam olarak bişey diyemem 190 fetva hattı var yarın ararsanız net bilgi verirler erkek kadın hocalara bağlıyolar her konuda bilgi veriyolar daha net yardımcı olurlar
serebro BeautifulMother1 kayınvalideye verilir mi bende bunu düşünüyordum bilen biri aydınlatır umarım beni de
Sonsuzmutluluk BeautifulMother1 diyanetin fetva hattı var 190 yarın orayı arayın onlar net bilgi verirler erkek kadın hocalar var her konuda bilgi veriyolar. Daha doğru olur aslında
58vildan Tektanem_000 bende senin dediğin gibi biliyorum benim de ananem hoca bize hep öyle söylerdi namaz kılana dininde ilerleyene vermek daha dogru diye
58vildan serebro canım internette verilir diyor Bunların dışındaki kardeş, teyze, dayı, amca, hala ve onların çocukları, gelin, damat, kayınpeder ve kayınvalide gibi akrabalar zengin değillerse kendilerine zekât, fitre ve fidye verilebilir.
Esrams BeautifulMother1 şuan sma ile mücadele eden evlatlarımıza verebilirsiniz en güzel sevap olur inanın küçük büyük demeden destek sağlandığında tedavi olabilme şansları var🙏
Umayhilal BeautifulMother1 anne baba ve evlada verilmez ama kardeşe verilir diye biliyorum ben ama yine de bir bilen cevap versin
Gunsss BeautifulMother1 kız kardeş kız kardeşe zekat ve fitre verebilir ama anne babaya olmaz. Erkek kardeş kız kardeşe veremiyor diye biliyorum
Fatmlaelif Peki bisey sorucam fitrede mesela ben başka birine vericem eşimin kardeşide bana verin diye istedi fitre istenir mi ki belki ben çok muhtaç birine vericem onun hakkı değil mi
Tektanem_000 Fatmlaelif fitre ağızla istenmez ve ağızla istenilip verilen fitreyi doğru bulmuolar durumu çok kötüyse verilir zaten ama değilse verilmemesi daha doğru