Alptpk Merhabalar. Bebeğim 7 aylık işe baslayacagım şimdiye kadar hep emzirdim sadece ilk iki ay mama takviyesi vermiştik. Biberon almıyor sağdıgım sütü nasıl verecegiz biberona nasıl alıştırabiliriz😞 dişlerini kaşıyor
AselZeynepli Alptpk canim benim kizim da 8 aylik . Bikac biberon denedim almadı. Dislerini kasiyordu biberon ile. Bi beberon almisim onu buldum dolabinda nuk markali onu denedim tuttu emdi guzelce
Damla21 Alptpk alıştırma bardakları var yada biizm Türk kahvesi bardakları oluyor çay bardagını da dene biberon meme reddi yapar almaması daha iyi
alyasura Canım bende aynı dertteyim hatta dün post açtm denemediğim yöntem kalmadı maalesef ben pes ettm artk
elham Bu saatten sonra üzgünüm alışmaz 🤷♀️biz de cok denedik ama nafile. Ek gida diyor doktor zaten. Zor gerçekten. Allah kolaylık versin
Geheimnisperson Bvg merhaba biz de aynı süreçteyiz. Lansinoh ve chicco denedik ama almadı. Siz alıştırabildiniz mi?
Bvg Geheimnisperson yeni gordum mesaji malesef bir sure kasikla verdi annemler daha sonrada ben gelip gidip emzirdim 5 aylikti ose basladigimda maleawf hic kabul etmedi
Mirayse Alptpk benm kozım 18aylık biberona alıstı alısıyorlar bir defa bi çekse yanlıslıkla bi emse gerisi gelio. Ben eline verdm sürekli içine su koydum oyanrken öğrendi
Geheimnisperson Mirayse başka biberonu hemen reddetmedi. Biraz oynadı boşken. Şimdi alıyor çok şükür.