Sanem5580 Merhaba arkadaşlar Oğlum 11 aylık. 6 tane dişi var 7.yolda. Isırma huyu var çok fena. Hırslı bi şekilde gelip nereyi bulursa ısırıyor. Elleriyle sıkıyor. Herkes için geçerli. Eşya vb şeyleride aynı zamanda. Çok endişelyim bunu huy edinir de devam ettirirse diye. Dişleri kaşınıyor diye böyledir diye düşünüyorum ama alışacak🙄 Varmı bizimle aynı durumda olan??
minnoskizinannesi Sanem5580 kızım 11 aylık 8 dişi var. İnanılmaz bir şekilde elinden olmayacak şeyi aldığımızda, yapmaması gerektiğinde hayır dediğimizde,kendi parmağını ısırıyor yada her hangi bişeyi bizdede var aynı huy ve ne olacak bilmiyoruz 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Byztnannesi Sanem5580 benim oğlumda 2.5 yaşında ve aynı hareketleri var ısırmaya çalışıyor kolumuzu falan çiziyor belli bı dönem galiba geçici biseydir insallh
Prensannesi-42 Sanem5580 11 aylik olcagiz 5 disivar isirmadik yerim yok her tarafim mosmor 😭 ve bunu sadece bna yapiyo sanirim oyun haline getrdi ama nasilbiraktracam hic fikrim yok
Tinkyminky Benim kız 16 aylık bebekliginden beri tirmaliyor disleri çıktığından beri de ısırıyor çıplak ten nereyi bulsa kedi gibi tirmaliyor mememi ısırıyor etimi sıkıyor hayır yapma diyince üstüne isyan ediyor Ben de napacagimi şaşırdım