Sarikuzumalp Gulsah10 oğlumunda aynıydı ve asla fırçalatmıyordu 2 gündür tavlayarak fırçalıyorum bi şekilde ve geçti 2 günde
Cheddar Gulsah10 kaç aylık bilmiyorum ama küçükse karbonatlı su ile diş fırçasıyla fırçalayın. Büyükse 18aydan bebekler için olan diş macunu ile düzenli fırçalayın her akşam yatmadan
Prensanasi Gulsah10 benim.bebegiminde on dişlerinde başladı 20 aylık parmak dis fırçası ile frcaliyorum macun ve dis fırçası için erken diye ama geçmedi ne zamandı napiilacak hiç bilemedim
Sarikuzumalp Gulsah10 çürüğe benzemiyor bizimde aynısıydı geçti. Ama fırçalamayınca çürüğe çeviriyormuş
Prensanasi Cheddar merhaba bebeğim 20 aylık ben 7. Aydan beri sadece parmak dis fırçasıyla yaoiyorum karbonatlı su ile nasil yapılıyor yutarsa soru olmaz mi ve 18. Ay dan sonra mi macun normal fırça öneriliyor ben 3 yaşi bekliyeyim diyordum ama
Cheddar Prensanasi yok canım yutması sorun olmuyor. Benim kızımda 20aylık 2aydır roc’un macunu ve fırçasını kullanıyorum. Artık bizim gibi yemek yedikleri için fırçalamak gerekiyo düzenli. Dediğim macun 0-3yaş arası doğal bi ürün incele istersen
Prensanasi Cheddar ben gördüm de guvenemedim almaya rocs kendimde kullanmıştım bi ara cocuk için bu tarz çok marka var doktor gidemedim kontrole korkudan parmak fırçaya devam edeyim dedim ama o da yediklerinden dediginiz gbi iyi temizleniyor artık
Momoflittlesugarbaby Gulsah10 kan ilacı kullanıyor musunuz kan ilaçlarını kullananlar dişte leke çürük yaptığını soyluyorlar
Gulsah10 Momoflittlesugarbaby yaaaaaa 😱😱😱sidefer kullanmıştım ama 1 yaşından sonra hiçbir takviye kullanmadım aslında 1 yaşına kadar kontrollerde ne dedilerse kullandım sonrasında bıraktm
minikbaykus Gulsah10 bizimde oldu canım on dişlerde demir damlasindan çıkarmıyorum. Tam şimdi bu konu da post açmak için giRmiştim. Nasıl kurtulucam demir lekesinden diye
minikbaykus Gulsah10 Doktor söylemişti bana leke yapabilir diye. Mutlaka su ıcir temizle diye ama nafile hiçbir işe yaramadı lekeli şu an. Ve bir türlü geçmiyor