Buseyrd Aranızda bunu kullanan varmı ? 4 gündür bu mamayı veriyorum fakat bebeğim mamanin yarısını kusuyo resmen her vermemde bundan önce bebivita kullanıyordum fakat onda kusma problemimiz yoktu ama alerji tanısı kodugu için doktor bu mamayı önerdi
Kkubu80 Buseyrd ben kullanıyorum oglum icin 4 aylıkken başlamıştık simdi 11 aylik kusma gibi bir sıkıntı yasamadim canim belki tadını begenmemistir basla marka alerji mamasi deneyin bir de isterseniz
tavsaninannesi Buseyrd bende kullamıyorum tadından ötürü oluyor o benim kızımda öyleydi içine vanilya şurubu katıyorum artık daha rahat içiyor kusmuyor. Evolvia rp kullanmıştım o çok kusturdu midesine ağır gelmişti
Srpmzcn19 Doktorunuzla konusup bir kaç tane numune mama alabilirsiniz. O markayı kullanmadim bilmiyorum ama similac vermisti ilk doktorumuz bebegim hic bir sekilde yemedi bi kac marka denedik bebelac pepti junior ı sevdi. Simdi onu kullaniyoruz
Buseyrd Srpmzcn19 Bebelacta mi alerji mamasi biz Bebelac gold aptamil, aptamil conformil, sma , golden goat, bebitiva en son bu alerji mamasi hepsini denedik digerlerinde kusması olmadı ama bunu oluk oluk kusuyo
Buseyrd Kkubu80 Okadar çok mama denedikki ve artık oda bende cidde yorulduk aşırı gaz ve kusma yaptı bu mama bizde aslında içerken iciyo sıkıntı yok ama sonrası sıkıntı ne yapicami şaşırdım artık
Nazomi16 Valla bizde 5 dün oldu pepti Junior içmeye ite kaka içiyor vanilya şurubu ile tatlandırıyorum neye alerjisi olduğu da belli değil besin alerjisi ama ne olduğunu anlayamadım 2 gün sonra alerjiye gidicez inşallah çözülür asla yiyip içmiyor iştahsızlık yapıyor anne sütü almadığı için ek gıdalara başladık en Son buğday gibi şüphelendim bakalım hayırlısı
Srpmzcn19 Nazomi16 ilk 10 gün bizde çoo zorlandik günde 30 cc den fazla icmiyordu. Vanilya şurubu pekmez derken çok şukur 10 gunun sonunda alısti
Matruyoska Srpmzcn19 vanilya şurubu ne kullaniyorsunuz? Alerji olduğunu gösteren belirtiler neler acaba? Benim kızımda da var mı anlayabilmek için soruyorum
Srpmzcn19 Matruyoska dr.oetker in vanilya aromasını kullandım. Bizim belirtilerimiz makat çatlağı mukuslu kaka ve zaman zaman çıkan sivilce tarzı kızarıklıktı