Mine12 Kızlar ne yaptıysam pişik geçmiyor. Neden oluyor Bi türlü anlamadım. Bez degiştirdim kremler sürdüm havalandırdım yıkadım yine de geçmedi. Başına gelen var mı? Süt alerjisi olabilir mi?
egelisamom Mine12 Benim oğlumun diş döneminde yara oluyordu resmen tek iyi gelen yumurta akı hemen iyileştiriyor kesinlikle deneyin faydasını göreceksiniz
Aslanmamy Mine12 bizim de öyle doktorumuz bazı bebeklerin idrar asitli oluyor normal dedi fito krem verdi ara ara bunu kullan bu daha etkili dedi geceleri fito kullanıyorum
Mine12 egelisamom evet ya bizde diş çıkarma dönemindeyiz. Gerçekten mi nasıl?yumurta akını çırparak mı
Rewarya Aslanmamy geçmeyen pişik enfeksiyon veya alerji belirtisidir. Arko klasik tüp krem çok iyi geliyor sudocrem in geçirmediği pisigi geçiriyor
Aslanmamy Rewarya öyle bişey olsa doktor söylerdi her ay kontrolde özellikle belirtiyorum hala pişiğimiz devam ediyor diye dediğiniz kremi de denerim tabi sudocrem pişik önleyici zaten pişik olduktan sonra geçirmez ki
CemreKerem35 Mine12 Popoyu güzelce yıkayıp kurulayin oksizinc ve hametani karıştırıp sürün ve bir süre açık bırakın eğer ısrarla geçmiyorsa bir doktora gitmekte fayda var alerji belirtisi olabilir . Geçmiş olsun 💜
Rewarya Aslanmamy geçiriyor ama biraz zaman alıyor. Kızım alerjik sık sık pişik olur arko krem ile rahatladım açıkçası. Geçmiş olsun
Kumsal_su Mine12 ben sudo krem kullanmistim poposunu yikayip kuruladiktan sonra sudo krem eczanelerde satılıyor ya da hametan merhem olani ama en iyisi sudo kesinlikle tavsiye ederim
turansmom Mine12 Acil doktora gidemiyorsan şuan diyet yapabilirsin. Süt ve süt urünleri, domates, yumurta ve kuruyemişe bir süre ara ver bak bakalım iyilesecekmi
egelisamom Mine12 Yok yumurtayı sarısından ayır cirpmana gerek yok öyle sur her bezi açtığında ilk ghn bile fark edeceksin değişimi çok etkili ve doğal yöntem kesinlikle deneyin canım .