Aslanmamy Geceleri sızdırma yan bez öneriniz varmı ama erkek bebek anneleri cevap yazsın lütfen ikisi farklı oluyor çünkü
Mira61 Aslanmamy bütün bezleri kullandım sızdırdı prima da arada sızdırıyor ama diğer markalara göre daha az sızdırma var
Aslanmamy Eesay ilk 2 ay kullandım aloe veralısı da normali de sızdırdı 🤦♀️ kafayı yemek üzereyim geceleri uykusu da bölünüyor bebeğimin 😭
Aslanmamy Mira61 primanın hangisi acaba pampers mı premium care mı benim de aklıma o geldi bir arkadaşım o da sızdırıyor büyüdükçe sızdırma olmuyor dedi ama
Aslanmamy MahirefeYK kullandım canım o da sızdırdı özellikle hep sol taraftan çıkıyor bizim altını bağlarken özellikle pipiye dikkat ederek bağlıyorum aşağıya indiriyorum ama nasıl oluyorsa o sola geliyor ya
Fatosemir Aslanmamy bilmediğimden soruyorum neden aşağı indiriyorsunuz? Ayrıca sızdırmayan bez molfix pure&soft kullanıyorum ne kadar dolarsa dolsun sızdırmıyor
MahirefeYK Aslanmamy bnde onu dıcektım pıpı tam ortada olsun assa dogru bagladıkdan sonra emın ol dıcektım ama yınede sızdırıosa sansızlık o zaman 😑
Melinastro Aslanmamy bebeğim ilk doğduğunda bendede tüm bezler sızdırıyordu bi beden büyüğünü aldım bezin sızdırma kesildi birde böyle deneyin isterseniz
Sumeyra87 Baby turco dogadan.sleepy yapti molfixte yapti bunda daha yasamadim ama cikinca bizimkiside sagdan cikardi😅
Halimeuysal Valla bnde hepsini denemedim. En sonunda bez bulamadım köye gittim BİM’in bezini aldım o kadar güzelki. Bezleride büyük baya hiç sıkıntı yaşamadım çok memnunum