Deniz2961 Kızlar artık 6 aylık oldu kıyafetler lekeli gıdalardan dolayı duru ve dalan rox kullnıyrm ama cıkmıyor sz hngi deterjnla temızlıyrsnz
merveliff Deniz2961 ben baby&me nin leke çıkarıcısını sıkıyodum çamaşırlarının üzerine hele tamamen ek gıdaya geötiğinde öyle zor oluyo ki 9 aydan sonra ben normal deterjan kullanmaya başlamıştım
Zeyyy Deniz2961 kiyafetleri dalan roxi ile yıkıyorum leke olunca lekenin üzerine cosla vanish leke çıkarıcı döküp o halde makinaya atıyorum lekeler cikiyo kimyasal var diye ekstra durulama yapiyorum
fatima Deniz2961 dalan roxy bebek programından 3 saate yakın yıkıyor. ama temiz çıkarıyor afedersin ama kaka lekelerini bile ☺️ yani diyeceğim o ki, hangi programda yıkıyorsunuz kıyafetleri
Sabriyeillke Deniz2961 ilk once kendi detajlaninla yika dinta bebek detarjsniyla yika cnm ben oyle yapiyorum
1850 Deniz2961 green clean baby kullanıyorum kaka bulaşanları lavobada akıtıp makıneye atıyorum. Hıc leke kalmıyor 30 derecede 30 dk yıkadıgımda bıle leke kalmadı açıkcası ben memnunum tamamende organık