Fatmamirac_2705 Arkadaslar antalyada oturuyorum havalar ısındı yazlık kıyafete gecirdim bebeklerimi sizce erken mi hala
Sibelasel Fatmamirac_2705 arkadaşımın oğlu iki gün önce denize girdi kuzenim şortlu antalya lara da ikiside orda otryr çok sıcak vs demşti ☺️ Gündüz biraz daha terletmycek şekilde gece ise üşümyck şekilde giydrrsnz vücudunu kontrol edersiniz zaten serin mi sıcak mı siz daha iyi anlarsnz.
busrasevim33 Fatmamirac_2705 biZde antalyadayız ama hala cesaret edemedim tişörte çok terliyor aslında ama ince giydiriyorum çorap giydirmiyorum giydirmeli miyim tşört hala düşünüyorum 😂
Sevdamavi Fatmamirac_2705 ben üşüyorum canım ev hamam gibi üşüdükçe cocukta üşüdü sanıyorum hava sıcaksa bunalmasın ince giydir tabi akşamları üstüne kalın giydirirsin
Fatmamirac_2705 nursocum bende oyle yapıyorum uyurken uzun kollu cıtcıtlı gıydırıyorum gunduz tişört gıydırıyorum ama üşürmü acaba dıye korkuyorum
Fatmamirac_2705 Sibelasel sıcak gercekten ama görümcem hala cocuklarını kat kat giydiriyor ve o kafamı karıstırdı
Sibelasel Fatmamirac_2705 sen me hissedysan bebek de aynısını hisseder demşti baş hemşire ablamz san şu kadar sylym kızımı gece yatryrm ben üzerini örtyrm o açıyor terliyor sıcak gelyr artık tabi bn yine örttm yani artık sıcak terlylar incede olmasn kalında normal giydr
Fatmamirac_2705 busrasevim33 pişik olur diye korkuyorum ben valla basladım yavastan oglum 2 yasında zaten kosup oynadıgından cok cabuk terliyorda kızımda kararsız kaldım
Fatmamirac_2705 Sevdamavi bana gore ev cok sıcak bıde kapı pencere hıc acmıyoruz 2 yaşındaki oglum cok hareketli oldugu için