Vefaanadnyadigar hulyaaa-123 Tadımlıklarla başladım önce yogurt bir yada bir kaç tatlı kaşıgı olarak zamanla haşlanmış patates deneye deneye döke döke 23 aylık olduk 😬 Kolay gelsin şimdiden Annecik ❤️
semaahmet hulyaaa-123 yoğurt verdim ilk sonra havuç balkabağı elma armut suyu verdim sonra purelerini verdim ispanak verdim kereviz verdin kabak verdim sadece tatimlik verdim kuzum üç gün kuraliyla
hulyaaa-123 Deletedmom5284 bizimkide ilk yoğurt dedi sebze olarak ilk ne verdiniz püre haline getirerek mi verdiniz
Vefaanadnyadigar hulyaaa-123 Hayır canım ıkınması durumunda 1-2 çay kaşıgı zeytinyagı içirirdim örn muzu çok tükettiginde içirirdim mutlaka :)
151120 5 .10 günlük on gündür veriyorum savaşıyorum desem yeridir işe başladım yesin diye uğraşıyorum He eşeyi deniyoruz kilo alımı biraz az çünkü dr en son isyan etti sana sınır yok ne yedeyprsan yedir dedi 😂
151120 151120 ya aslında yiyor ama çok az yiyor ve bağırsaklarının da maşallahı var o yüzden kilo almıyor bir de çok hareketli maşallah 🧿