Sumeyra87 Hanimlar bebeklerinizin yemek ve uyku duzeni nasil acaba.oglum 4 aylik mesela 5 te son uykusundan kalkiyor diyelim henuz bi duzen yokta.7 den sonra gece uyku rutinine basliyoruz diyelim hani gece acikmamasi icin ne zaman emzirmek lazim.
buselidunya Sumeyra87 gece acıkmaması diye bişey yok malesef 😅9-10 gibi uyuyor, sonrasında 2-3 saatte bir emmek için uyanıyor sonra tekrar uyku. Bebeğim 4 buçuk aylık bu arada 🙋🏻♀️
Sumeyra87 buselidunya ya iste mesela 9 10 gibi uyumadan en son ne zaman yiyor yada emiyor diyeyim size.
Asyavera Sumeyra87 uyumadan yarım saat önce beslenmenin bitmesi gerek. Ben 9 da bitiriyorum emzirmeyi 9.30 da yatağa
buselidunya Sumeyra87 Ben mesela uyumadan hemen önce emziriyorum genelde, hani çabuk uyanmasın ve rahat uyusun diye. Ondan sonrasında zaten ayılmıyor. Sadece emmek için uyanıyor emince tekrar uyku 😌
buselidunya Asyavera Ahh ah. Eskisi gibi 3-4 saat uyusalar keşke 😅 şimdiler de 1 saatte bile uyanıyor 🤷🏻♀️
Sumeyra87 buselidunya bu aralar bizde oyle gibiyizde yinede arasinda biraz zaman birakmaya calisiyorum.tesekkur ederim.