Rosaa Hanımlar ya sizden yardim istiyorum. Evdeki yüz havluları sık sık yikamama rağmen hep bi kokuyor. Ne kullansam öneriniz varmı, nasıl gider bi havlu kokusu? Sürekli yenisini alamam ki ya
Vefaanadnyadigar Rosaa Yumuşatıcı ve leke çıkarıcı kullanmadan yıkama yapmıyorum neler kullanıyorsunuz ?
Domino Rosaa yumoş yumuşatıcı kullanıyorum ben. kuruttugun odanin camini surekli açık tut. bir de bi kalıp sabunu rendeleyip bi tencereye koy havlulari uzerine de su ekle kaynat havlulari sonra yuksek derecede at makineye iyice kurusun topla katla miss 👍
Domino Rosaa yani kullanmadığın bi tencere olabilir. havlulari koy,sabunu rendele uzerine dök suyu da ekle kaynasin kokusunu kirini çıkarır hep sonra dök o kirli suyu yuksek dereceli makinede yıka. eskiden kaynatırlarmış bu sekilde kıyafetleri falan hep
kelebek97 Rosaa Ayyy deme yaaa benimde evimde balkonumda yok çamaşırların hepsi sanki makina yağı gibi kokuyor bu durum beni okadar mutsuz ediyor kii asla çözüm bulamadım 😪Hayir kullandığım deterjanı yumusaticinin kokusu gram kalmıyor ona cok üzülüyorum