hakikizeytinyagi Kızlar eminevimle ev sahibi olanlar var mı ? Eşimle altınlarımı satıp girmeyi düşünüyoruz ama bir yandan da korkuyorum güvenilir mi değil mi diye
1prens1prensess hakikizeytinyagi benim yengem ev aldı başvurduktan 1 hafta somra aldı evi geçti oturdu oturduğu yerden para ödüyor ama eşimin kuzeni 2 sene çnce başvurmuş hala para ödüyor ama ortada ev yok
Muhammedtrn hakikizeytinyagi kuzenim ordan aldı evi. Yani çıkmadı aslında kura çekilişinde. Abimin evini ona sattık. Süresi dolupta kurada çıkmayanın parasını veriyolarmış ev bulman koşuluyla. O şekilde aldı yani. Ama tereddütlerimiz çok oldu. Şükür dolandırmadılar.
hakikizeytinyagi İyi sevindim ya güvenilir yani 🤦🏼♀️ Kiradayım ev küçük yine kiraya cıkmak istemiyoruz ikizlerim var onlara oda lazım ordan oraya taşın zor oluyor. 2 yıl olcak evleneli 2 kez taşındım
Mehtapakgl hakikizeytinyagi canım bu gibi şirketlere devlet güvencesi gelcek diye mecliste gündem oldu ama sonuç ne bilmiyorum. Bence biraz daha bekleyin.
Muhammedtrn hakikizeytinyagi peşinat istiyor olabilirler mecbur mu bilmiyorum. Kuzenim arabasını peşinat olarak vermişti.
busra2093 hakikizeytinyagi bu biraz şans işi. Devlet artık denetliyor dolandırılma durumunuz yok yani. fuzul evime kaydolduk para ödüyoruz şuan orayı düşünün eminevim pek güven vermiyor
fitmommy hakikizeytinyagi eminevimin katılım payı yüksek diye biz de katılımevime girdik araba için. İlk kurada çıkmadı bekliyoruz bakalım. Eminevimden ev araba alan çok tanıdığımız var.
Hilokiiii hakikizeytinyagi eminevimi bilmiyorum fakat finalevimden 2 araba ve 1 ev sahibi olduk abim ve annemde şuan biri araba bekliyor diğeri ev bekliyor 😊🌸