papyon Kızlar bebegim 7aylık erkek ve 11 kilo cok tombis duruyor kilosu normal mi acaba bilen var mi?
Alparslanmirzabyrm papyon maşallah biraz fazla ama sadece anne sütüyse doktorlar sonradan düzelir diyo sanırım bide doğum kilosu yüksekse olabilir vu şekilde
Yigithamzamom Boyu ne kadar bazı bebekler orantılı oluyor bide neyle besleniyor anne sütü ise obez yapmaz
Hamileana papyon şimdi öyle tombiş dururlar canım sen obez olduğunu falan düşünme o yürümeye başladı mıydı bir anda zayıflar ne olduğunu şaşırırsın
Hamileana Canselyaren1231 benim oğlumda aynısı oldu bende ordan biliyorum şuanda yaşıtlarına göre zayıf 😂😄
Canselyaren1231 Hamileana Kaç aylık ki cnm bnimki aşırı kilosu yoktu bna göre ama herkes çok kilolu diyordu bı anda verdi şuan yine kilolu masallsh
metehanmom_ papyon sürünme emekleme falan yoksa normal canım bizimki de 7.aya kadar öyleydi 6.ayda emeklemeye başladı şuan 10 aylık olacak ve 11 kilo yine standart üstü ama ilk aylarda aldığı gibiçok kilo almıyor artık
Hamileana Canselyaren1231 şuan tam 26 aylık 11 kilo civarı hiç oturmuyor sürekli hareket halinde iştahı da pek yok
Eymenduygy papyon benimki hareketli birde 🙄 mama 1 bazen 2 kez veriyorum ama çok iştahlı 🤤 eşim bebekliğinde böyleymiş ya aynılar zaten herkes kocanı doğurmuşsun der 🤣 inşallah popoyu kaldıracak emekleyecek yoksa popo üstünde turlayacak 🤣