Rezonaz Merhaba kızlar bebeğim 6 aylık ve kakasında kırmızı kırmızı küçük parçalar var ek besine geçtik ama dünden kırmızı bi şey yedirmedim çok korkuyorum ama ateş huzursuzluk yada başka bi şey yok lütfen yardım
Melis_Lila Rezonaz yinede her ihtimale karşı doktora götürmen lazım kanlı kaka her zaman sorun tavsiyem doktora götür
OgrtmnZz Rezonaz süt alerjisi olma ihtimali çok Yüksek benim kızımda da o belirtiyle belli etti kendini şu an diyet yapıyorum
Elifasel Rezonaz aynisi bendede oldu bende cok az domates soslu corba icirdim ama ondan mi oldu yogurttan mi bilemedim yogurdu kestim simdi 2 3 gun sonra tekrar denicem
Rezonaz Elifasel doktora götürdünüz mü bende çok telaş yaptım acaba acile götürsem mi bilmiyorum hiç böle görmemiştim dünde domatesli salçalı bi şey vermedim hiç akşam sadece yemeğin suyundan bir parmak çaldım
Elifasel Rezonaz goturmedim cunku 3 gun once gtmistik doktora alerji testi icin hicbiseye alerjisi cikmadi ne kanda ne deride
Liyaa Elifasel cnm kan ilacı kullanıyorsa oda yapar ama sen her ihtimale karşı çocuk doktoruna götür acilde takip et derler muhtemelen
Taftafgiller Benim bebegimde de var kanlı gibi ipler parcalar var ama gayet iyi gozukuyo muz yiyodu kac gundur ondan olabilir mi
Elifasel Liyaa kan ilacini veriyorum canm 3 4 gundur biraktim kanda yok bidaha gormedim sagol bu arada 🤗