Beyzaveecrin Şuan 1.5 aylık olduk bebeğim gündüz hiç uyumuyor akşam da 10 11 e anca uyutabiliyoruz o da 7 den sonra ağlıyor sürekli. Uyuması için ne yapmam lazım normal mi bu durum 😔mesela dün gece 2 buçukta uyudu sabah 8 den beri de uyumuyor hala uyanık
Dehya Beyzaveecrin maalesef bizimki de öyleydi uyudugu zaman da kucakta uyurdu hiçbir şey yapamadık geçmesini bekledik 2.5 aylığız simdi daha erken uyuyor
Nescafe Beyzaveecrin benim kızımda çok gazlı bir bebekti gündüzleri zor uyuturdum . Gece de ağlama krizine girerdi yine uyumazdı . Bi gün susturamadık korktuk bişey olacak diye hastaneye götürdük doktorun önüne koydum direkt ben bunu susturamıyorum bişey yapın dedim 😁gaz ilacı yazdı gönderdi . Sonrasında bi tık daha rahat etmiştim
Melissmom1 Beyzaveecrin benim bebegımde suan 1.5 aylık uyumuyordu ve koynumda uyuduğunu keşfettim derin uykuya geçene kadar öyle yatırıyorum yarım saatten sonra da yatağına yatırıyorum derin uykuya geçmeden yatırınca hemen ağlayıp uyanıyordu çözümü bunda buldum ben:) her bebeğin rahatladığı uyku pozisyonu farklı tabi 😊
Beyzaveecrin Merveyagmur omzumda uyuyor ya da koluma yatırıp emzik veriyorum o şekilde uyuyor kendimce böyle bir yöntem buldum çünkü emerek de her zaman uyumayabiliyor besige yatirinca aynı anda uyanıyor
Beyzaveecrin Kivancinannesi dun öğlen banyo yaptırdık uyusun diye yine uyumadı aslında uyuyacak gibi oluyor hemen geri gözünü açıyor
Kivancinannesi Beyzaveecrin etrafta onu uyaran ses ışık vs olmasın. Aşırı sıcak bir ortam da bebeği bunaltır kat kat giydirmeyin. Normalde emip uyuması gereken zaman uyuyarak büyüyecek çünkü
Beyzaveecrin Kivancinannesi galiba sesten uyumuyormuş evde anneler vardi sakın ortam olunca uyumaya basladi
mltmkrkl Beyzaveecrin normal degil canım gazı falan mı var benim ki de oKadarlık gece geç düşüyor evet 12 de falan ama 5 e kadar uyuyor uyanıp emip 9a kadsr gene uyuyor uyanıp emip 12 e kadar uyuyor sonra bi iki saat uykusu yok gündüz uykuları kısa ama gene de uyuyor yani