Minikoalamm Kızlar hip mama veriyorum 2 ay 5 günlük ilk doğduğunda 2 saatte bir besliyordum şimdi sürekli iki saatte uyanıp mama istiyor az versem de çok versem de hemen sindirip acıkıyor sma nasıl sindirimi anne sütüne yakınlığı Aptamil gaz yapmıştı
Nefes-Princess Minikoalamm hipp bende kullandım cok çabuk aciktiriyor çoğu kullanan memnun ama benim bebeğime hic iyi gelmedi sma kullandım oda kusma yapti . Gercekten her mama her bebekte ayni etkiyi göstermiyor
Kivancinannesi Minikoalamm Similac 1 öneririm ilk 1 ay kullandım gaz da yapmıyor ve içeriği en temiz mama suan
Baloglumdoruk Minikoalamm hipp benim bebeğimide doyurmamıştı golden goat almıştık gayet memnun kaldık ne gaz ne birşey
Nefes-Princess Minikoalamm golden goat kullanıyorum burda bi kac annenin tavsiyesi üzerine doktoruma sorarak kullandık. Gercekten doyurucu ve gereksiz kilo aldırmıyor
Nefes-Princess Minikoalamm gida dedektifi mama analizi diye Google yazarsan bütün mamalarin içeriğini ayrıntılı olarak paylaşmışlar istersen bi bak içeriği gercekten cok temiz
Minikoalamm Nefes-Princess bende duymuştum bunu güzel diye olmazsa bide bunu deneyeyim canım mama değiştirince bebek huzursuz olur mu
Minikoalamm Sinemisssss bende aynıyım bebek doymuyor huzursuz olursa diye de korkuyorum ama ciddi anlamda sürekli acıkıyor ayından çok fazla da vermek istemiyorum huzursuz olursa diye
Nefes-Princess Minikoalamm bizde olmadı golden goat verdiğim gün ilk defa kendi başına kakasını yapmıştı gazını çıkarmıştı. Bide biberon cok önemli doktorun tavsiyesiyle dr.browns antikolik biberon almıştım ne gaz kaldı ne kabizlik cok rahat etti 2 Ay boşuna eziyet etmişim çocuğa diye vicdanim cok sizlamisti
Asli_Yaz Minikoalamm sma kullanıyoruz 4.ay da başladık biz de. Biraz sütümde azalma olmuştu. Günde birkaç kez veriyorum suan 5 aylık olucaz. Sıkıntı yok. Ama bebekten bebeğe değişiyor gerçekten
busrasevim33 Minikoalamm gıda dedektifinin paylaşımına göre hipin içeriğinin iyi olmadığı en sonlarda canım listede bi araştır istersen baby goat Türk malıymış ve ilk sırada ben sipariş verdim deneyeceğim bi aptamil bizi kabız yaptı bu ara şu an bebelac gold aldım siparişim gelene kadar onu da deneyeceğim mama işi deneyerek oluyo gerçekten