adaninannesii Kızlar bugün 11. Günümüz ama hala göbek bağı düşmedi normal mi ve banyo yaptıramadım o yüzden yaptırsam sorun olur mu peki?
Mavilii adaninannesii bizim 15 günde düşmüştü. Biraz daha bekleyin düşer belki. Eğer düşmezse doktorunuza bi danışın
Minnakseven adaninannesii bizim de geç dustu 13. gün sanırım yani ilk gün yaptıran bile bar doktorunuz daha iyi cevap verir buna
ozsim adaninannesii bizim de 20. Günde düştü. Bizde banyo yaptırmaya çekiniyoduk. Alkol solüsyonunu biraz bol sürün çabuk düşer ozaman. Biz sabah akşam sürüyorduk az geldi demekki. Sonlara doğru her altını açtığımızda sürüyorduk hemen düştü
Aselinannesi0655 Ben doğduğu günden itibaren yaptırdım banyosunu doktor önermiyorum ama sen saglıkçısın güzelce kurularsın dedi 5. Günde düştü göbegimiz . 2haftaya kadar normal canım düşmemesi panik yapma
Akbasrabia adaninannesii oğlumun göbeğide 16. günde düştü ama ben yıkıyordum göbeğini ıslatmadan 😊 bu arada bebekten bebeğe değişiyor bunlar mesela büyük oğlumun ki 4.günde düşmüştü