Tugbarenas Merhaba anneler :) Bebeğim 6 aylık yavaş yavaş tadimlara başladık ama neyi tattirdiysam diliyle püskürtüyor 🙈 7 aylık olana kadar beklemeli miyim sizce daha ek gıdaya hazır değil mi , bebişi böyle yapan anneler var mı ?
Sibelasel Unknown burdan bi arkdşmz bna tarifler verdi sağolsn ama patats tadını bğnmdi galiba havucu yedi pattsi attı verym mi tekrar sizce
Unknown Sibelasel Biraz müsaade edin yine deneyin. Maksat tattırmak şimdi, ilerleyen süreçte patatesi tek başına vermeyeceğiniz için yer mutlaka. ☺️
ozsim Sibelasel o tarifleri bende alabilir miyim ☺️ Biz de başlayacqğız nasıl yapacağımı bilmiyorum internette bi sürü farklı tarifler var.
Sibelasel Unknown tamamdr canısı çok teşkrderm ben isterimki bütün sebzeleri yesin umarım hepsini sever 🥰🙏🏻🌹
Sibelasel ozsim patates havuç ilk etapta haşla ezip ver dedi ben ikisini ayrı ayrı yaptm bakym dedm hangisini sevip sevmyck dye havucu yedi pattsi sevmedi🤦🏻♀️☺️
Sibelasel ozsim tamamdr ama biraz daha ortalara gelsin 5 buçuk aylıkta verlm ne dersin ☺️ İlk ya açıkçası tekimde korkyrm başlym mi diye☺️🙈
ozsim Sibelasel doktorumuz başlayalım demişti biraz kilosu az diye ondan . Yoksa 6. Ayda başlamayı istiyordum bnde 😊
Sibelasel ozsim benimde çok şükür ama çok kilosunu göstermiyor boya veriyor. Bna da 6. Ayda başlycz dedi ama bn biraz birşeyler tattrdm ama çok azıcık azıcık midesini incitmek istemyrm. Yoğurt veryrm ama kendim yapyrm sevyr hiç şuana kadar sorun yaşamdm. Tattr sadece bak ama misal birşey yedrdgnde bekle alarji yapymu yapmymu ilk etapta karstırma tek tek tattır ki alrji yapıp yapmdgnı anla diye