Muffin Doktora götürdüm şurup verdi ama üç gün oldu uyurken çok öksürüyor uyanıkken bir şey yok tecrübeli anneler kendim ne yapmalıyım ne yedirip içirsem geçer 😔😔😔
Hazel_ Muffin burnu tıkalı olduğu için olabilir bize damla verdi doktor uyumadan önce damlatıyorum daha rahat uyuyor yoksa dalamıyor uykuya hırlıyor sürekli
Asafeymeninannesi Muffin Pekmez ve zeytinyağı ikilisini iyice kızartıp ılık hale geldiği zaman içirirseniz şifa gibi gelecektir
Hazel_ Muffin anladım canım malesef bilemiyorum o zaman. Bir duş aldır öyle rahat dalabilir uykuya belki
Berfinnn Muffin ya benimde oğlum tam 8 buçuk aylık çok öksürüyor şurup veriyorum düzeliyor bende bırakıyorum hemen yine aynı öksürüyor 🙄😒
Minikpandailay Muffin Bizde 8ay9gunluk. Pekmez verebilirsin.. Ihlamur kaynat ılık ılık içsin. Burnunu güzel temizle bide çok geçmiş olsun 🌸
Hilal-Yusuf Muffin 9 ayı bitti oğlumun covid oldum karantinadayiz şuanda oglumda çok şiddetli dediğiniz gibi uyurken bile öksürüyordu ıhlamur içirdim şuan iyi çok şükür geçti öksürüğü sabahları da bir çay kaşığı keçiboynuzu özü veriyorum😊
Muffin Berfinnn niye böyle oldu çocuklarımız anlamadım bize şurupta fayda etmiyor bu gün üç gün oldu tam saatinde düzenli içiriyorum ama çocuk bir rahat uyuyamıyor öksürmekten 😔😔😔