Ecml33 A101 bilmem de şokta çalıştım. Yan magazada arkadaşlarım vardı a101de, gayet memnunlardı ama zor iş yapamayan dayanamaz market işlerine. Yerel marketler gibi sadece kasa, sadece reyona bakmiyorsun her yere bakiyorsun. Mesela ben müdürdüm doğumum olmasaydı bölge sorumlusu olacaaktim ama ayrıldım cocukla yapamam diye, tekrar girecegim simdi. Ben sana şokun maaşından ornek verebilirim a101inde hemen hemen aynı zaten personele maas asgari ama magaza primine göre 100 200 lira artar, yol var, yemek var maaşina dahil yani yani asgarin 250 300 daha artıyordu. 250 liralık paye kart var birde aylık evinin market ihtiyacini görüyorsun yani bu şekilde ama dediğim gibi zorlanabilirsin. Ben müdür olduğum halde heryerdeydim kasada, reyonda, depoda,evrakta heryerde. Ben seviyorum market isini aya. Mesai yok demişler evet yok ama şoyleki defterin var giriş çıkış saatlerini yaziyorsun aylık calışman gerekenin üzerinde olursa bu sana serbest zamanlı izin olarak geliyor. Yani ben 2 yil 2 ay çalıstım çikış verdigimde 24 gün çalışmadan para aldım, birde 28 gün yıllik iznimi. Şokta sayım varsa seni ilgilendirmiyor zaten sayımda 2 3 ayda bir oluyor müdür kaliyor ama a101de herhalde personellerde kalıyor diye biliyorum.