busra_02 Kızlar 11haftalık hamileyim 4gündür her kalktığımda başım ağrıyor akşam üstüne doğru artıyor covidden şüphe ediyorum ama bir yere çıkmadım daha öncesinde covid geçirdim ilaç içemiyorum ne yapsam
ilknurgoksu busra_02 halsizlik baş agrısı yapıyor olabilir belki veya gün içinde çok mu yoruluyorsunuz? Ekstra vitaminlerinizi ilaçlarınızı ihmal etmeyin yine de kadın doğum doktorunuzla konuşmanızda fayda var 💜
busra_02 ilknurgoksu bulantı ilacı verdi canım sadece aslında vitamin vs yazması lazım gün içinde oğlumla uğraş yemek falan derken çok yoruluyorum
ilknurgoksu busra_02 folikasit kullanıyorsundur zaten canım ekstra d vitamini vs yazması içinde 12 haftalıkken yazılıyor diye hatırlıyorum ama emin değilim. Tekrar araştır canım🙏🏻Tek baş agrısı ile covid olduğunu düşünmüyorum biraz daha bekle istersen başka belirti yoksa tabi ki
busra_02 ilknurgoksu sağol canım folik asit yazmadı ama yazmasını isterim bu ayki kontrol de yorgunluktan ağrılarım da çoğalıyor
Usengeccanee busra_02 normalde folikasit 3aya kadar kullanılıyor yaazması gerekirdi aslında ben öyle biliyorum
busra_02 Usengeccanee bende yazmadı canım emziriyorum diye yazmadı desem folik asit zararlı değil 4.aya giricez neredeyse ama yazmadıı
Usengeccanee busra_02 alla alla sen Bi söyle canım olmadı bide emziriyorsun iyice gücün kuvvetin gider