Mesudiye Hanımlar 90 kgyim dogumdan önce 55 kgdim nasıl vercez bu kiloları bir önerisi tavsiyesi olan varmı tüp mideyi düşünmüştüm aslında kendimde verebilirim ödemim çok bu arada bian önce şu kiloları vermek istiyorum psikolojim bozuldu
nursocum Mesudiye Bence bi diyetisyenden yardım alın tüp mide için kilonuzun daha çok olması gerekiyor diye biliyorum ve sonrası sıkıntılı
Milagrosoreiro Mesudiye Ben 59 ile hamile kaldım 87 ile doğuma girdim şu an 61 kiloyum.Emziriyorum ve emziren anne diyetiyle kilo verdim.Diyetisyenle çalıştık yani.Bence bi yardım alın
Mom076 Mesudiye iki gündür leslie yapıyorum bol su ıcıyorum aksam oldumu yemek yıyorum😂😂😂yane demem su kı boğazı tutmamız lazım bende 75 kıloyum gıtmedı yapıstı kaldı 🙄🙄ama leslie gerçekten ıyı terletiyor bır saat yürüyüş yaptıgımda bukadar terlemiyordum kotu yane da ben aksamları cok yıyorum ya😩😩
Mesudiye Milagrosoreiro ben emzirmiyorum da bişeyde yedigim yok tek öğün yedigim için kilo veremiyorum sanırım
Alparslanmirzabyrm Tek öğün yiyip çok yiyosunuzdur 2 yada 3 kere yiyim porsiyonları azaltın mesela 3 yemek kaşığı en fazla ekmek yok bol salata verirsiniz
Alparslanmirzabyrm 25 gündür az porsiyon sabah akşam yemekle leslieyle 4.100 kg verdim leslie baya sıkılaştırdı
Alparslanmirzabyrm Mesudiye yok canım youtube dan bak spor hareketleri çok kolay ama aşırı terletiyp her akşam yarım saat yapıyorum