Eminerd Yusuf20 tipp bana benziyor ama şuan daha 6,5 aylık huyu inşallah babasına çeker ama çoook sinirli şimdiden 😬😬
Yusuf20 Eminerd her istediğini yaptırma durumu var mı?bizimki 6 aylıkken kumanda takıntısı vardı halada öyle
Eminerd Yusuf20 kumanda vs vermiyoruz tv yi kaldırdık evden zaten ama uykusu geliyor mesela gözlerini ovuşturuyor o iki dk içinde uyutmazsan sonra sinirden aslaaa uyumuyor 🤭 altını alıcam elindeki oyuncağı alıyorum ona da sinir oluyor 😅😅
sokomel damak tadı ben yeniliklere kapalı uyurken babası gülerken ağlarken bana benziyor huyunu bilemiyorum henüz
Eemmyy Yusuf20 Fizik olarak bana benziyor minyon bebek.🥰 Yüz olarak eşim we bana🤭😍 Huy olarakta sadece İnatçılığı ön planda şu anlık o da eşimle ortak huyumuz😀
tirtilinannesi25 Kim de hangi kötü huy varsa onu almış bizimki 😀 her şeyden korkması bana, aşırı terlemesi babaya, asabiyeti dayıya ve amcaya gibi 😀
3MelekAnnesi3 Yusuf20 huy olarak ben demiyorum ama esimin tarafı hep esime benzetiyor cok yaramaz sımarık diye sanırım esim için kücükken dışarı cıksa bir yerini yaralamadan gelmezdi h durmazdı derler oglumda biraz muzur dur 😂
Yusuf20 Busra2961 babaya düşkün mü😂 bizimki yapışık ikiz gibiler.babasını bıktırıyor.kız babaya derler ama bizimki erkek😂😂ilk defa böyle birşey görüyorum
PembePelikan Yusuf20 karakteri anlamak zor şuan ama tipi aynı babası 😒 babasına kalırsa huyu da öyle, nerden anladıysa