Urass78- Oglum premeture dogdu ve suan 24 aylık.Fakat hala yürumedi.Koltukta sıralıyo ama ayakta desteksiz duramıyor.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.Teşekkurler.
1lina1anne Urass78- merhaba bebeklerin yurumemesi 18.aya kadar normal kabul edilir 18.aydan sonra uzmana gidilmeli desteksiz oturmakta 9.ay isterseniz gecikmeden uzmana gidin biraz geçirmişsiniz yanlış anlamayın
Urass78- gozde__ desteksiz oturmasıda 1 yaşında olmustu.Neden herseyi gec oluyor anlayamadim.Tavsiye ettiginiz ankarada bir cocuk norologu varmı acaba.
gozde__ Urass78- İstanbul benim yerleşim yerim. Nörolog olmasa bile normal bir çocuk doktoru da sizi yönlendirir bence
Urass78- gozde__ yaşadigim yerde goturdum ben 6 ay evvel ama bi sorun gozukmedigini istersen bi nörologa gidebilicegimizi soyledi
gozde__ Urass78- 6 ay neden gitmedin peki güzel kardeşim ? Pandemi hep hayatımızda olacak tedbirini al ve git lütfen 😍
Urass78- gozde__ bugun yarın yürur diye ihmal ettik.Insallah gidicem tam kapanma baslamadan.Şuan ozel cocuk norologu arastiriyorum.