MucizemGeldi AselinAnnesi canim banyo yaptirirken sicak suyun buhari iyi geliyor biraz yani bizimki o sirada burnundan cikartiyo :) ama doktor bi surup verebilir ilerlemeden gitmeni tavsiye ederim
Arzuayse AselinAnnesi canim ben simdi ozel bi doktora goturdum bronsit olmus igne ve hava verdi 10gunluk tedavi ihmal etme sakin
Gunesligunler AselinAnnesi Benim kızımda da oldu balgam soluk algınlığı geçirdiğinde 6 aylıktı. Ananem günlük otu yapın demişti. Nasıl yapıldığını anlattı youtubeda da izledim. Attı balgamını. Bi araştırın isterseniz. Geçmiş olsun minik meleğinize.
AselinAnnesi MucizemGeldi tamamdır teşekkürler ya hafta sonu oldu götürecektim de acil e zerre güvenmiyorum, bugünü bekledim oda iyileşir gibi oldu sandım 2 gündür şurup verdim zaten, sonra balgam var gibi geldi bana bakayım yarın götüreyim inşAllah
Gfrn MucizemGeldi öksürdüğü zaman sırtını sıvazla sürekli ve Petek varsa üzerine bir kapta su koyabilirsin
Defnesra Deniz2961 nasıl verdiniz acaba benim kızım da 2 aylık ve 1 aydır geçmeyen balgamı var atamadı bi türlü,
Deniz2961 AselinAnnesi cnm Bı tane elmayı guzel e yıkadım kabuklarını kalınca soyup 1 su baedgı suda kaynattım ılık ılık ıcırdm ya kusarak atıyor yada kakasnda
AselinAnnesi Arzuayse çok geçmiş olsun Allah şifa versin, bende şimdi geldim doktordan, şükür bişeyi yok hafif soğuk algınlığı grip ilacı verdi burnunu sürekli temizle dedi ilerlerse yinede balgam sökücü yazdı ilerlemez inşAllah ya
Brglbray Dikkat etmek gerek benim oğlumda bugün başladı iyice öksürmeye propan kullanıyorum öksürüğü için ateşi olmadı. Bronşit geçirdi daha önce yine aynı şeyler olmasın diye uğraşıyorum 😪 geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlar
HungryWolf Kabuklu elma dilimi ve varsa ayva yapragi kaynatin bikac dakika kaynadiktan sonra bi tutam ihlamur atin uzerini kapatin demlensin 5 10 dakika sonra suzerek iliyinca icirin bebeginize. Kaloriferlerin uzerine islak bez ve su dolu kaplar koyun, burnunu serum fizyolojikle surekli acin, prospan oksuruge nefes almasini rahatlatir, banyoda buhar yapin bekleyin buhar bronslari acar. Oksurunce hafif sirtina vurunki sokulsun balgam. Ha tabi cok kotu durumdaysa beklemeden doktora gidin gecmis olsun.