Mercan31 Merhablar hanimlar Benim kizim bugun 8 aylik oldu desteksiz oturamiyor saga sola arkaya dusuyor normalmi
Ogulcan Mercan31 benim ki de 6 .5 aylık kendini hep kaydırıyor hiç oturmak istemiyor ne yapacağım bilmiyorum
Hohomoromu Mercan31 benim kızım9. Ayda desteksiz oturmaya başladı destekli.sekilde alıştım yavaş yavaş alistiracaktir
FatmaKrbkl Mercan31 benim oğlum da 8 aylık daha desteksiz oturamıyor doktor normal dedi her bebek kendine has 😊
cideee07 Ogulcan benim de aynı fır fır dönüyo oturmaktan hoşlanmıyor kendi kendilerine mi oturcaklar nasıl olacak ki 6 ay 4 günlük
Ogulcan cideee07 hiç bilmiyorum canım bende yavaş yavaş kafama takmaya başladım destekli oturma aparatı aldım onu da istemedi ağladı
cideee07 Ogulcan bende aynısı kesinlikle oturmuyor 2 dk oturuyor sonra yakar pozisyonuna geliyo ama yerde nerdeyse emekleyecek yapısı ile alakalıdır bilemedim valla
E_srgt Mercan31 bnm kızımda dönmüyor csnım 7 aylık olucak bir hafta sonrs hep otursun istiyor çok kafama takılıyordum 1 hafta önceye kadar aman dedm ys her bebeğin Gelişimi farklı canı istediğinde dönecek merak etme istediğinde oturacak annesi
Ogulcan cideee07 ayın 10 da doktora gideceğiz bi sorayım canım bakalım ne diyecek benim bebeğim 1 ay erken doğdu ondan mı acaba bilemedim
Zeynepazram Benim kızda 8. Ayda oturdu sanırım ama ben parkede alıstırdım parkeye oturttum sırtını duvara dayadım sert zeminde hemen alıstı