Naciyedinc YavruKurdum ablamın evinin orda 1 milyoncu vardı oradan almıştım 😂 kedim rahat bırakmıyorki dekor olsun🥴
Sarikuzumalp YavruKurdum ben bi yol kenarında tesadüf gördüm kopardım ne kırıldı ne döküldü öylece duruyor 😃 böyle yol kenarlarında olabiliyor eşine söyle görürse koparsın ben çok görüyorum
strongMom Balkizlarim bnde yol kenarlarında görüyorum toplasam güzel dururmu ya kayınvalidende ölemi yapıyo canım😂
Balkizlarim YavruKurdum iplerini alıyor canım tüylü eşimde normal kalım ip getiriyor annesine YouTube’den bakıp yapıyor eltimle 🌸☺️
Wolverine strongMom Bende topladım İzmir’den iki sene önce ama böcek ilaciyla ilacladim sabit durması için de saç spreyi sıktım biraz dışarda bu şekilde bekletip eve aldım. Deneyebilirsin. Güzel duruyor.
strongMom Balkizlarim kız panpas otu işte😂😂 Sen ne anladın ya iplerden nasıl yapıyor beynim yandı şuannn😂😂😂♥️♥️♥️
Gunsss YavruKurdum dolap uygulamasında gördüm hem fiyatlar uygun bi oraya bakın isterseniz hemde sormak istediklerinizi daha rahat sorarsınız