nisa1 Kızım 12 aylık sürekli yürümek istiyor ama cok korkuyo onu cesaretlendirmek için almak istiyorum ama az kullanacağı için 2. el arıyorum varmı satan
duruyekta nisa1 bende yakın zamanda kızıma aldım. Trendyol ikinci el bölümünde çok çeşit var tavsiye ederim
momaysegul nisa1 70e veriyorım ben ama kargo vs dahil degil siz kargo ücretini karşılarsanız gönderim sağlayabilirim resim vs atabilirim biz çok memnun kaldık kızıma aldım bi ay sınra yürüme olayına geçti ışıklı müzikli oyuncakları var kırığı vs yok
momaysegul nisa1 ebebek baby toys Happy ilk adım arabası diye Google aratıp modeli görebilirsiniz alıcı olursanız size bizdekinin resimlerini atacağım görmeniz açısından
momaysegul nisa1 bilmiyorım hiç inanın bende ilk def göndereceğim 15 aylık olduk artık satışa çıkarttık herseyi
Deletedmom0099 momaysegul ikinci el uygulamalar üzerinden satış yaparsanız kargo ücreti 8-9 tl oluyor
duruyekta nisa1 ana sayfada en üstteki başlığın hemen altında yanyana üç bölüm var. Hızlı market-yemek - al sat kazan yazıyor. Bir bakın olacakmi
duruyekta duruyekta aslında Trendyol ikinci el kismi"dolap" uygulamasına ait. Direk dolap sitesinde de bakabilirsin. Ama Trendyol ikinci elde ilk alışverişe indirim yapıyor. Benim alacağım ürün 60 TL fiyatindaydi 30tlye aldim