Zumrab Merhaba , 27 gün önce doğum yaptım ama doğumdan sonra östrojen hormonları yükselince haliyle vücutta tüylenmelerim başladı özellikle yüzüm ve göbek çevrem bilgisi olan var mı acaba ne yapmalıyım şimdiden teşekkür ederim :)
Humus Zumrab benimde oyle oldu. gobek cewresi duzeliyor tuyler eski haline donuyor. Ama ben esmer oldugum icin yuzumden rahatsiz oldum lazer epilasyon basladm 🤭
Zumrab Humus merhaba dün lazer yaptığınızı söylemiştiniz :) ben kendim yapmayı düşünüyorum lazeri lazer yapmadan önce dikkat etmem gereken bir konu varsa Bilgi verebilir misiniz
Humus Zumrab hayir bi guzelik merkezine gidiyorum. Bebegimin 3 ayi dolduktan snra basladm. Lazer oncesi birsey yokta sonrasi gunes kremiyle koruyarak dikkat etmemi soylediler.smdilik bi fark goremedm 4 seanstr gidiyorum 🤷🏻♀️
ikranurmuhsine Beyaz tenli olduğum için pek fark etmedim amasaçlarım çok dökülüyor tutam tutam sizin de dökülüyor mu
Zumrab ikranurmuhsine yok saçlarım dökülmüyor ama bir arkadaşımın saçları da çok dökülmüştü doğumdan sonra😟
ikranurmuhsine Zumrab baya uzun kestirdim dökülmesin diye ama fayda etmedi tersine daha çok arttı .sarımsak özlü şampuan kullanmaya başladım ins düzelir