Nrmrvbzzz Merhaba annelerimiz günde kaç kere sağım yapıyosunuz ve her sağımda kaç cc süt çıkıyor🤔 bebişleriniz kaç saatte bir tületiyor sütünüzü😍😍😍
Sevdamavi Nrmrvbzzz kendi belirliyor canım gündüz yeme saatini yedi saati geçirmiyorum sagmak için mastit olurum korkusuna
Senizinc Nrmrvbzzz bebeğim 4 aylık çalısıyorum günde bir kere sağım 150 cc cııkıyo ortalama 4 aylık bebek kaç ccyle doyar acaba bılıyomusunz?
Ayseecm Nrmrvbzzz 3 saatte bi sağım yapardım canım gece de öyle 9 aylığız şuan ve sütüm kesildi nasip bu kadarmış 🌸
Mom62636362 Nrmrvbzzz 20 günlükken 800-900 cc çıkartıyordum günde. Şimdi 9 aylığız 400 cc’ye kadar düştü
Senizinc Mom62636362 maşallah😀 nazar olursunuz valla bnmde ilk başta cok geliyodu sütüm ama 4 aylık olduk en fazla 180 cıkıo 🙃
Mom62636362 Senizinc İkiz bebeklerim o yüzden bebek başına miktarı yarıya bölün, bana yetersiz geliyor ama buna da şükür 💙 2 aydır hastane tipi kiraladım öyle kullanıyorum, yoksa 200 cc zor çıkmaya başlamıştı. Tavsiye ederim
Ruzgo35 Sag meme 225cikiyo sol 125 iki aylik daha valla bnmki kafasina gore iciyo sagiyoyom dolaba koyuyom aciktimi isitip veriyom 2aylik 110cc iciyo bazen 120 bazen 90
Ayza-Lina Sütlerinizin bu kadar çok gelmesi nasıl oluyor 20 günlük anneyim😊 Sütlerinizi nasıl arttırdınız 🤔sevgili annişler