Cennett1202 Merhaba anneler,2,5 aylık bebeğim 2 gündür tuvaletini yapmıyor ,çişi var bez hep çişle doluyor anne sütü alıyor sadece karnı yumuşak , varmı böyle bişeyle karşılaşan🤨 napabilirim, masaj yapıyorum gazını da cıkartıyor sadece kaka çıkışı yok.
Reyna Cennett1202 anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmamak normaldir 10 günü aşarsa kabızlık düşünülmeli
Mehmetmetinim 2 gün çok normal anne sütü alıyosa benim oğlan 3,5 aylık 12 gün oldu kakasını yapmıyo bu gün götürcem doktora
Turkuazlimon Mehmetmetinim merhaba benimkide 1 hafta 10 gün yapmıyor hiç fitil vererek yaptırıyoruz doktor dönüşü buraya sonucu yazar mısınız merak ediyorum bende götürmeyi düşünüyorum ama pandemiden dolayı korkuyorum
Mehmetmetinim Turkuazlimon gittim kuzum doktor dedi ki bizim için önemli olan bağırsak hareketlerinin durması dedi dinledi karnını bağırsaklarını çalışıyo dedi fitil verdi 15 güne kadar normal dedi
Berrabozkurt Cennett1202 ıkınıyor mu zorlanıp yapamıyorsa dra götürün. Ama keyfi iyi hiç sorun yaşamıyorsa normaldir diye düşünüyorum.
Cennett1202 Ikınmıyor keyfi yerinde zeytinyağı vermiştim biraz bekleyeyim diyorum genelde dediğiniz gibi normal diyor herkes ama emin olamadım 🤗
Berrabozkurt Cennett1202 ıkınıp yapamazsa normal diye düşünmeyin oğlum da yeni atlattı kabızlığı çok zor oluyor çünkü kaç kere dr a götürdük röntgen ultrason kan tahlili vs bakıldı en son lavmanla rahatladı. İhmal etmeyin yani.
Cennett1202 Berrabozkurt tabiki çok teşekkür ederim bi kaç gün daha bekleyeceğim yapmazsa gideceğiz elbet 🙏🏼🤗
Hatice_nur07 Cennett1202 anne sütü alan bebek için 10 güne kadar normal canım benim kızım 9. Gün yaptı gec yapsa bile kaka cıvıksa kabız değildir 🙏🏻
Turkuazlimon Mehmetmetinim herhangi bir test istemedi mi idrar kaka vs bir de acaba nasıl anladı bağırsaklarının çalıştığını neyse bakalım bende kendinin yapmasını bekleyim kaç günde yapacak çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için🤗