Zynp-demet 5bucuk aylık bebeğim var kaçta yatirirsam yatiririyim sabah beste ayakta akşam olmuyor resmen erkenden kalkıp napacaz şaşıyorum valla sürekli kucakta bide
Tuba Zynp-demet benimki de doğduğundan beri sabah 4-5 arası kalkıyor, şuan 8 aylık. Gözlerinin içine bakıyorum uyusun artık diye😩
Adalet-34 Zynp-demet benimkinin uykusu düzene girdi çok şükür geceleri uyuyoruz artık ama benimkş bozuldu bu sefer 😂 insallah benimkide düzene girer
Bal-Kaymak Zynp-demet Aynı durumdayız 11 aylık olacak hal asabah 5 te kalkıyor. Gün içinde uyku yok desem yeri. Ben zombi oldum
Zynp-demet Tuba yok ya uyumuyolar kalkıp evi geziyoz resmen kucaktaa gündüz uykuda yok napacz böyle bilmiyom
Nkgenc Zynp-demet kusura bakmayın geç yazmamdan günümüz nasıl geçiyor anlamışsınızdır🙈 zor gündüz de uyku yok ayaklarımız dan bıraktığımız an uyanıyor sabırla bekliyorum ne zman düzene girecek
Elifhakan12 Zynp-demet Akşam 8 de yatırıyorum benimkide 5.30 da kalkıyor 20 gündür böyle ne yapıcam bilmiyorum bizde 5 ay 2 günlüğüz
Gunsss Zynp-demet bizde öyleyiz 🤦♀️ 5le 6 arası kalkıyoruz şanslıysam o gün 6 ya doğru kalkıyor 😀 alıştım 7 aydır böyleyiz
Minikpandailay Zynp-demet Biz 8 aylıgiz beş buçuk altı arası uyanır daha da uyumaz ne zaman dokuza kadae felan uyucak ki 🥺