Hilokiiii Hayrırlı sahurlar ayrımcılık vs yok merak etmeyin sadece fikir alışverişi yapalım hangi internet sitesinden giyiniyorsunuz benim arayış olduğum tarz klasik spor giyim herkesin üstünde gördüğüm modeller vs değil güveniyorum tesettürlü anneler fikirlere açığım 🤩💃🏻😍
Bendeanneoldum Hilokiiii uzun süredir hep internettn alıyorum kıyafetlerimi en çok güvendiğm ve kaliteli ürünleri olan sayfalar Sefamerve,modaselvim, Modanisa üçünden de çok memnunum
eylulmin Hilokiiii faya butik var Instagram’da. Çok beğeniyorum orayı. Onun dışında modanisa ve Sefamerve’den de alıyorum. Genelde elbise giydiğim için istediğim çeşit bulabiliyorum. Faya’nın da çok güzel etek kombinleri var.
sonsuzmutlulukkk Hilokiiii Sefa Merve den alıyorum ama artık güzel modeller yok eskisi gibi tosifa da uygun ama malları inanılmaz kalitesiz hiç memnun kalmadım
eslmhsyn12 Hilokiiii Lc waikiki den giyinirim bide kendim balıkesirliyim instagrama yazarsan butik Zorlu diye o mağazanın da çok güzel ürünleri var marka olduğu için fiyatlar uçuk ama senelerdir ordan giyiniyorum çok memnunum
SevdAyaz Hoşuma giden bir şey bulmam yeterli her siteden yaparım👌 sadece tesettür üzerine olan yerler gereksiz pahalı o yüzden mümkün mertebe de tercih etmiyorum😊
Hilokiiii SevdAyaz internet sitesinde de çok güzel olan yerler var fakat kalitesinden şüphe ediyorum 😣
Hilokiiii Bendeanneoldum Sefamerveden bir ben memnun değilim ve istediğim tarzı bulamıyorum gibi geliyor daha çok genç tarzı bulamıyorum
Mom88 Hilokiiii sefamervenin elbise ve tunik tarzı hiç gos değil sanki ellerinde kalan kumaşları gelişi güzel dikiyolar
Baby01 Sena sever, hülya aslan gibi tesettürlü tarz fenomenleri takip ederseniz onlarin giydikleri yerlerden bulabilirsiniz 🌸
fikolatte Allday i çok severim. Kendi sitesi var sefamerve.de vardı bi ara ayrıldı oradan. Tarzı çok hoştur tavsiye ederim