Mehmetereninannesi Nihal1 her ay gecikiyor zaten 2. Ayıma girdim olmadım daha cok normal eğer emziriyorsanz
mommyyyyy Nihal1 geçen ay 10 gün geçmişti ondan önceki ay 15 gün. Bu ay 13. Güne girdim bugün. Ne zaman düzene girecek bilmiyorum her ay stres olmaktan bıktım artık.
Ikraamom Nihal1 5 gün sonra anlıcaz geçip geçmiceni 😂 nedense içimde gereksiz bi hamile kalma isteği var 😂
Mehmetereninannesi Rubab_Mommy iyi cok şükür oruç tutuyorum günler öylr geçiyor oğlum dişi cıkıyor felan onunla uğraştık bugun sen napıyorsun nasıl gidiyo ☺️
Rubab_Mommy Mehmetereninannesi ALLAH kabul etsin.Bende iyiyim şukur tutuyodum adet gunum geldi😑tutamiycam.Oyle kizimla ugraşiyorum.☺Rahatlikla cikarsin inci gibi dişleri olsun in şe ALLAH🧡
_mercanligunler Nihal1 18 aydır düzenli adet oluyordum iki aydır olmuyorum aralıklarla test yapıyorum negatif çıkıyor anlamadım bende , ebeye sordum mevsimsel falan dedi
Mehmetaslan Nihal1 15 aylık oğlum var 8. Ayda ek gıda tatmayı sevdiği ay geldi bi daha gelen giden yok içini ferah tut canım emziriyorsan hormonların değişken hala
Huzurum Nihal1 o kadar cok karsılastım ki böyle posta ben bile kaç tane açtım inşaallah normaldir gecikmelerim iz mevsimsel dir. Amiiiinn