Hickimse Ek gıda için tariflerde bazen muz oluyor . Evde bulunsun istiyorum ama hemen kararıyor dolapda denedim dışarıda denedim sağlarına jelatin sardım denedim bir türlü olmuyor . Acaba parça parça buzluğa atsam olur mu ?
Kalbim11 Hickimse canım yeşil olmamış al kullanmadan 1 gün önce yanına elma yada başla meyve koy hemen sararır ben evde öle yapıyorum
queenMother Hickimse muz dolapta daha çabuk kararır diye biliyorum serin biyere koyun balkona filan oda çok uzun sürmez zaten ne yaparsan yap dondurucuda hiç denemedim çıkınca karara bilir yine
umudum_var2 Hickimse muzun baş sap kısmını strec filmle sarın ve dışarda muhafaza edin yani dolapda olmasn uzun süre gidiyor bu sekilde
elifiii Hickimse Balkonda saklayabilirsiniz. Muz salgıladıgı gaz itibariyle hemen olgulasabilen bir meyve. Az az alıp tüketmek en iyisi ve etrafında elma vs. olmasın baska meyvelere değmesin.
Baby01 Bence buzluga atmayin cok bilgim yok ama vitamini azalabilir.3-4 tane alin siz yemiyorsaniz sık sık alabilirsiniz marketten
annesinin_kizi Hickimse canım muzların başında hepsini tutacak şey oluyır ya onu koparma diyorlar daha uzun süre durur Ve tam olgunlaşmamış al yarısını dişarda bırak yanına elma da olur boş da hemen olgunlaşıyor Benim kızım muzu çok seviyor her hafta alırız evde hiç eksik olmaz bazen yeşil alıyorum