Kalbim11 Tugcesilam valla biz daha girmedik 4 ay bitiriypruz 5 başlıcaz 😂 dalga gecerdım yok ne atakmıs insan yaşamadan anlamazmıs oğlum 4 ay 24 günlük şu 24 günde çocugun huyu suyu degişti
SuPerisiiii Tugcesilam ayy biz de 5 aylık olacağız birkaç gün sonra. Seviniyordum bu 4.ay atağı bitiyor diye. Allahım,o atak senin bu atak benim devam edeceğiz demek ki. Ya sabır deyip dewamkee😬
Dlnilingi Tugcesilam bizde 5.ay atağına girmişiz yeni çıkmıştık 4.ay atağından hiçnefes almadan girmişiz uyku sorunu sinirlerimi bozuyor artık bu atak da 3 hafta sürüyormuş sabır diliyorum
karsiyakalianne Tugcesilam 5. Ay atağı levelında sınavımız uyku herhalde. Cocuk uyumuyor, uyumuyor. Uyusa da hemen kalkıyor.
Tugcesilam Kalbim11 biz onu atlattık şükür 5. Syda iyi olacak derkenn daha kötü sanki özelliklede uykuya gecişlerde
Kalbim11 Tugcesilam valla cok zormus bu atakalr inşallah biran önce düZelir de düzene gireriz bizim gece gündüz belli degil
Busra2961 Sabahlara kadar süpürge sesiyle uyuyoruz yada numara yapıyoruz kafamı yastığa koyduğum an ağıtlar yakıyo kafamın yanından bitane daha kafa çıkmak üzere 😄😄
Tugcesilam Busra2961 bnde öleyim tükenmek ğzereyim ayagımda sallamadıgım kızımı bazen ayagımda sallıyorum artık inşAlalh alışmaz ne ses ararsan dinliyoruz
Busra2961 Tugcesilam ay gerçekten çok zor ya Allah tüm annelere sabır versin onlar için herşeye değer ❣️❣️
Tugcesilam SuPerisiiii ainen bende cok sewinmiştim 5. Ayda tahatlıcaz diye bu seferde uyku tamamrn alt üst oldu sırada 6.7.8 ay atagı var 2 yaşına kadar böle galiba
Tugcesilam Sonsuzmutluluk nolucak böle bilmiyorum biri bitmeden diğeri başlıyor ALLAH yardımcımız olsun