Erayenesim 7 aylığız bebek arabamız var ama baston bebek arabası istiyorum. Hafif katlanabilen,sağlam ve uygun fiyata...önerisi olan var mı kullanan memnun kalan ?
BGY Erayenesim kesinlikle kraft o kadar rahat ve hafif ki çocukla birlikte arabayı taşıyabiliyorum merdivenden inip çıkarken fln . iyiki almışım. çokta kaliteli ve modern bnce https://www.hepsiburada.com/kraft-pop-iki-yonlu-bebek-arabasi-p-HBV000001O9N4?gclid=CjwKCAjw1dzkBRBWEiwAROVDLDUD1M8Pxd-qc4bB6_44BZQYf6DqmFxXRDLhkYreZlI8RNrI-jZE3BoCfpoQAvD_BwE&magaza=bebe%20365&wt_gl=cpc.nelk.6809.abo-bebek-arabasi-puset-pla herkese de tavsiye ediyorum
DerenGrkemYetiker Erayenesim kanz bebe kartal instagram sayfası tesadüfen gelmişti önüme. Ben başka sitelerden bakıyordum ama 700-800 civarındaydı. Whatsaapptan iletişime geçtim 2 gün sonra elimizdeydi arabamız.
deletedmom913 Erayenesim casual zoom... ama baston değil pratik hafif tek elle taşınır derseniz baby2go pinna
1mom1baby Erayenesim baby2go pinna plus chicco ohlala ve baby plus rocket 3u güzel ben baby plus kullanıyorum çok memnunum aralarında en ucuzuda bu ve en cok bunu tavsiye ederim chicco ohlala alacaktım bunu aldım iyki almışım e bebekte satılıyor
Benimoykum Erayenesim chicco ohlala kullanıyorum çok pratik tel elle kapatabiliyorshn bebeğim kucağımdayken tek elimle de taşıyabiliyorum 3,800 gram