izmirli123 mutfağıma halı örtüsü alacağım . Aklımda siyah beyaz desenlerden geçiyor ama emin olamadım. Önerileriniz var mı. Kullanan var mı siyah beyazlardan memnun musunuz
izmirli123 Vanilya halı örtüsü için öneri amaçla açtım ama on kere resim yüklemeye çalıştım. Ondan ilk açıklamasız paylaşım oldu
izmirli123 melikeeomeer yapasıya canım çıktı . Google a resimyükle yaz . Sonra resmini seç oradan ikinci çıkanı kopyala buraya yapıştır direk
Birbebek34 izmirli123 bazen atıyorlar böyle salon mutfak felan öyle bişey sandım açıklamada yazmayınca kusura bakmayın🙈
Zalimsin Siyah beyazda üstüne düşen her toz görünüyor ben koridora siyah beyaz aldım kanser olmama ramak kaldı. Mutfağa karışık desenli çok koyu olmayacak çok da açık olmayacak Bi şeyler olur
izmirli123 Zalimsin siyah beyaz desenlilere hep bayılmışımdır. Aklımda o model kaldığı için ve ara taşlarda siyah olduğu için uyar sanmıştım ama dediğiniz gibi Gözde yorar
Biittercikolata izmirli123 Cok guzel mutfağınız güle güle yemekler pişirin insaAllah 😇 söyle hayal ettim ama siyah beyazin göz yoracagini düşünüyorum örtü yerine yikanabilir halılardan mutfak renginize uygun sade bir şeyler bakabilrsiniz😊
izmirli123 Biittercikolata teşekkür ederim öneriniz için. Ara taşlarımda siyah olduğu için aklıma direk siyah geldi. Ama dediğiniz gibi göz yorabilir . Halı örtüsü alıp makinaya atmak daha mantıklı geliyor bana
izmirli123 Birbebek34 on kere resim yüklemeye çalıştım ondan yazıyı yazamamıştım . Bende sinir oluyorum öyle paylaşımlara