75kinalikuzu Slm güzel anneler kızım erken doğduğu için sağlık bakanlığı ikinci kez işitme testi istiyor bende 3 ay onceden randevu aldım fakat bu cuma yasak geldi gidebilecekmiyiz.bilgisi olan varsa yassın lütfen
Browni_61 75kinalikuzu Hastaneye randevuku oldgn sürece engel yok csnm gidilir polis cevirse dahi randevunu göster bn yasakalrda randevulu gitmistim hamileydim gecen yilki yasaklrda
Esssma 75kinalikuzu hastaneyle ilgili bir sorun olmuyor biz aylık kontrolüne hep cumartesi günlerine ayarlarız randevu mesajı falanda varsa zaten sorun olmuyor
Organikumos 75kinalikuzu tabiki gidebilirsin canım sağlık söz konusuysa yasaklardan muafsın acil durumlar ve önceden alınmış randevularda.
Bittersever 75kinalikuzu geçen hafta cumartesi günü yasaklara denk geldiği için sekreter hastanenin internet sayfasından alıp onuda memurlara gösterin dedi giderken durduk hastaneye deyince geç dedi bakmadı ama siz garantileyin belli olmaz ceza yazacak yer ariyrlar hastaneyi arayın onlar söyler size
Browni_61 75kinalikuzu E nabizda randevunuz gözükür.Zaten randevu aldiginzda numrasni hatirlamiyrm 182 olmasi lazm ordn tofnunuza randevu bilgisi gonderiyolr onuda gosterebilirsnz
75kinalikuzu Browni_61 e nabizda yok 182 den almadım hastanenin numarasından aldım ona inanirlarmi acaba
Bebegimm1 75kinalikuzu cumartesi gunu bende goturdum muayneye durdurdular hastanenin onunde hastaneye goturuyoruz dedik randevu falan bir sey sormadı tamam dediler gittik işinizi garantiye alın tabi hastaneyi arayın yada sistemden randevunuzu gosterin
Browni_61 75kinalikuzu rldna msj gelmiyomu o sekilde randevu bilgisi?inanirlar bebek soncta onanmazsa polisn yaninda hastaneyi ararsinz randevu bilgilerimi.ogrencm diye onlr soyerkn polise dineltirsnz hastane kisitlsmasi olmuyo
Ballii 75kinalikuzu Kızlar bende birşey sorucam,cuma günü Mersin’e gideceğiz bana endoskopi istedi doktorum. Mardin’den Mersin’e gidicez sıkıntı olur mu acaba?