Leciel 83 günlük oğlum var. Emziriyorum ve emzirirken sonrasında da çok gazi oluyor. Gaz yapan şeyler de yemiyorum neden oluyor. Ve 1 saat 3 saat çıkmıyor gazi. Emzirmek benim için işkenceye dönüştü var mı benim gibi olan ya da önerisi olan
Busragokceberra Leciel emzirme şekli olabilir kahverengi kısmı tam ağzına girecek yoksa hava alıyor gaz yapıyor
Tugceonrdml_ Leciel kolik olabilir mi bebeğiniz gözlemlediniz mi acaba . Her emzirme de 5 dakikada bir gazını çıkarıp yeniden emzirmeyi de deneyebilirsiniz
Leciel Busragokceberra her seferinde mi hava alıyor acaba ozellikle geceleri çok kötü gunduzleri biraz daha iyi
Busragokceberra Leciel olabilir bana bunu hemşire demişti kahverengi kısmını da ağzına vermeyi unutma bak göreceksin azalacak bol bol masaj yap
Leciel Tugceonrdml_ onu yapiyorum sürekli zaten ben yapmadan kendisi memeden ayrılıyor 5 dk sonra ve gazi çıkana kadar da ağlıyor 1 saat bazen bir buçuk saat sürüyor gazi çıkması sonra da emzirme saati geliyor tekrardan normalde 3 saate bir emziriyordum böyle olunca 2 saatte bire düşürdüm onda bile işkence oluyor emzirmek 😔😔